•  
  •  
  • Platne kartice

  • Platne kartice 

   Nova banka AD je jedna od prvih banaka u Bosni i Hercegovini koja se počela baviti izdavanjem i prihvatom platnih kartica. U sklopu poslovanja sa stanovništvom Nova banka u svojoj ponudi ima nekoliko kartica koje omogućavaju 24-satno raspolaganje sredstvima.

   Od debitnih kartica, klijentima su na raspolaganju međunarodno prihvaćene Maestro, VISA Electron, VISA Electron, Visa Classic za Internet plaćanja, MasterCard kreditna revolving kartica i MasterCard Business debitna kartica za pravna lica i  preduzetnike. 

   Zašto koristiti kartice Nove banke? 

   Kartice služe prvenstveno za plaćanje roba i usluga na prodajnim mjestima, te za podizanje gotovine na bankomatima i POS terminalima. Nova banka trenutno raspolaže sa više od 70 bankomata na kojima se uz podizanje gotovine može provjeriti i stanje na računu i sa 5 bankomata na kojima može da se vrši polog gotovine na račune pravnih lica. Korisnici kartica ne plaćaju naknadu ukoliko bilo koju vrstu kartica koriste za plaćanje i ukoliko koriste debitne kartice za podizanje gotovine u mreži Nove banke.

   Kartice se mogu koristiti i za kupovinu putem Interneta, rezervaciju hotela i avionskih karata, i to VISA Electron, VISA Electron za Internet, MasterCard Standard i MasterCard Business.

   Zahvaljujući trenutnom pristupu vlastitom novcu, uz kartice Nove banke smanjuje se potreba nošenja gotovine, a prilikom plaćanja karticom u inostranstvu korisnik nema potrebu da vrši konverziju valuta.

   Odaberite svoju karticu!

   Ukoliko ste zainteresovani za neku od kartica, za dodatne informacije i pomoć možete da se obratite na najbliži šalter Nove banke ili na besplatni info telefon 0800 50011.

   Korisnicima kartica preporučujemo!

   Korištenje usluga:

   Pogodnosti i popusti

   Ostvarite do 75% popusta u hotelima širom svijeta tokom cijele godine plaćajući smještaj kroz www.Hotelclub.com. Kao Visa korisnik imate mogućnost rezervisanja smještaja u preko 50,000 hotela sirom svijeta, u preko 130 država, s mogućnošću rezervacije do 12 mjeseci unaprijed, kao i opciju rezervisanja u last minute ponudi.

    

    

  •  
  Your Location
  Home page Platne kartice